Vložil cartmann, 19. Září 2014 - 20:23

abych doplnil svuj dotaz v prohlaseni se pise: nejdrive body jako susarny, zehlirny kocarkarny atd.. a pak je ten bod Nebytovy prostor o plose 13,3m2 umisteny v 1.pp, cislo popisne XX,ktery vznikl na zaklade rozhodnuti o zmene uzivani casti stavby z casti spolecnych prostor domu, puvodne vyuzivanych jako kocarkarna. Tento nebytovy prostor je v podilovem spoluvlastnictvi vlastniku jednotek a velikost spoluvlastnickeho podilu se rovna velikosti spoluvlastnickeho podilu na spolecne casti domu.

Proto ten dotaz jestli jeste pred vznikem SVJ toto bylo vyloucene ze spolecne casti uzivani, jestli nadale muj zajem o pronajem spada do pravomoci Shromazdeni, kdyz uz pred vznikem SVJ tato mistnost byla vyloucena, jestli to nenalezi jen vyboru se mnou sepsat smlouvu.

Jestli jsem pochopil spravne, byvale kocarkarny, susarny, mandlovny, ktere za ty roky neslouzi ke svemu ucelu, nesmeji byt pronajimany, protoze k tomu ucelu nejsou skolaudovany a musely by byt prevedeny na nebytovy prostor, takze vesmes shoda nahod a mam stesti, ze zrovna mistnost o kterou mam zajem, byla uz v prohlaseni takto vymezena.

Dekuji Vam

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.