zateplování

Vložil Karel Pazdera, 11. Září 2014 - 15:01 ::

Máme (SVBJ) v úmyslu provést zateplení jedné stěny panelového a sice stěny s balkony, které jsou dispozičně řešeny až od 2. nadzemního patra…rozměr panelového domu cca 30 m x 11 m x 11 m…tedy chceme zateplovat stěnu, která má rozměry 30m x 11m. Vzhledem tomu, že požadavky na schvalovací proces se mění…tak popíšu co se po nás chce:

  1. Dokumentace pro místní stavební úřad…ještě v loňském roce to nebylo potřeba
  2. Dokumentaci pro posouzení požární ochrany…rovněž loni to nebylo potřeba
  3. Průkaz energetické náročnosti…také prozatím nebyl potřeba a dle mne nebude jeho vystavení potřeba nejméně k 1.1.2016.

Proč zateplujeme jen jednu stěnu…dvě stěny (štítové) jsou již zatepleny a finanční prostředky máme jen na zateplení pouze jedné stěny.

Máme několik nabídek na zateplení…ale tím, že po nás chtějí různé organizace předložení projektů…tak musíme vypracování projektů svěřit projektové kanceláři…a tím vzniknou další náklady… Takže můj dotaz je…musíme opravdu shánět všechny podklady uvedené v bodě 1, 2, 3. Děkuji: Karel Pazdera,

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.