Vložil Evík, 2. Září 2014 - 13:06

Docela jsem se pobavila. Z Vašem dotazu a odpovědí na něj je vidět jak to ve většině SVJ chodí. Majitelům bytů (členům SVJ) je skoro všechno co se děje s jejich majetkem jedno. Na schůze chodí, jen skalní jedinci a pár prudičů. Majitelé chtějí mít hlavně klid a aby se po nich nic nechtělo, pokud možno ani chodit na shromáždění. O baráku většinou rozhoduje předseda, potažmo výbor. :-)

Člen statutárního orgánu může být i úplný mimoň, který nedokáže ani pořádně položit dotaz, natož zařídit výměnu dveří. Je přesvědčený, že finance SVJ jsou určitě vedeny pečlivě a jsou v pořádku, protože je přece vede profesionální firma. :-).

Píšete: „V našem SVJ je problém v tom, že vlastníkům bytů je „jedno“ jaké budou dveře. Na výroční schůzi chodí z 72 bytů asi 20 majitelů.“ "Nejsem žádná paní výborová.Naše finance SVJ jsou pečlivě vedeny a určitě v pořádku profesionální firmou.Vím, že nejsem podle vašich představ odbornice. Udělal jste ze mě akorát blbku,za což Vám „děkuji““

Vážená paní Holečková, je zřejmé, že nejste žádná odbornice přes „sklepní dveře“ ale ani na vedení SVJ. Jste jen typický představitel člena statutárního orgánu středně velkého SVJ.
Přeji Vám ať se dílo daří.

Evík

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.