Vložil David Prchal, 14. Březen 2008 - 21:16

Souhlasím s tím, že vulgarita jsem nepatří, ale buďte tak laskav a prosím už NIKDY ! mě neškatulkujte k příznivcům té či oné straně. Zvlášť, když se nikoho nezastávám, nic o mne nevíte, zastávám a obhajuji pouze svůj postoj a názory za sama sebe. Děkuji

Jak jsem uvedl jsem nestraník, protože nikdy není nic černobílé a svaté. I když vulgarita jsem zde nepatří, tak jsem zde nepatří ani osočování, či osobní antipatie za názory, který zde jsou prohlášeny.

Zastávám se toho názory, že takový vzdělaný a kultivovaný lidé jako pan Vávra či paní Klainová by mohli mít některé práva na moderování tohoto informačního portálu.Možnost vymazat příspěvky s urážejicím nebo vulgárním obsahem, nebo s obsahem, který nikterak nesouvisí s tématickou náplní tohoto webu. Ale to zde záleží na zodpovědnosti, časové náročnosti a technické možnosti Administrátora.

Vzhledem k tomu, že je toto fórum informativní a mnohdy pomáhá SVJ začínajícím i profesinálním lidem v SVJ, považuji tyto diskuze za znehodnocující úroveň tohoto webu. I proto jsem tady 3 dny nezapojoval do diskuze.

Protože, se tady kumuluje spousta odpovědí a učí se zde nejen začátečnící, ale i profesionálové, stává se to někdy ty dohady nepřehledné. proto bych zde UVÍTAL MOŽNOST IMPLETOVAT REGULOVANÝ CHAT, KDE BY JSTE SI MOHLI VYŘÍKAT SVOJE OSOBNÍ ROZPORY A NEDUHY TAK PŘEDEVŠÍM DISKUTOVAT V NĚKTERÝCH KONKRÉTNÍCH VĚCECH V ON-LINE REŽIMU.

Přeberte si to jak chcete, ale podotýkám nikam mne už neškatulkujte a berte to jako návrh na vylepšení tohoto webu tím, že se budem navzájem respektovat a vynecháme urážky a vulgaritu ve všech směrech. Děkuji za pochopení.

S pozdravem David Prchal SVJ Wolkerova 947 ICQ : 199186905

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.