Vložil Poznamka (bez ověření), 19. Srpen 2014 - 12:53

„raději nediskutujte. Je utrpení Vaše bláboly číst“ – v pořádku, už nebudu, ukončím Vaše utrpení.
„Pokud takoví neználci“ – v právu ano (právní problém neřešil), ale dobré právo se vyznačuje tím, že pochopí i laik, místo toho vy právníci „ovládnou svět, působí jen zmatek, znepřehledňují rozhodování a znemožňují kontrolu. Je tu o tom x příspěvků.“
„Záloha na budoucí plnění je vždy odlišná od jakéhokoliv poplatku (snad jste chtěl napsat zde příspěvek) – ten je přece (na rozdíl od záloh) konečnou platbou.“ – co to znamená „platba konečná“ přece položky nájmu platí vlastník cyklicky každý měsíc a není to (částečnou) platbou jedné konkrétní věci. Platba plnění může být stanovena jako konečná když je ralizována a vyúčtována odběrateli. Nebo bych měl koupit rohožku (nevím z čeho) pak budu znát „konečnou cenu“ a pak rozepsat příspěvkem vlastníkům příští měsíc.
„Žádné „poplatky za bydlení“ neexistují, to si opět vymýšlíte vlastní pokřivený svět. Existuje „nájemné“.“ – kde ne/existují? v nějakém zákoně? Nejsem povinen používat právní terminologii, když diskutuji z věcného pohledu a ne právního. Nevím čí svět je víc pokřivený, když ve Vašem vlasntník platí „nájemné“ za vlastní byt!
Bude příspěvek přehlednější když místo „poplatky za bydlení“ budeme psát "dle ZoVB přispívání na náklady spojené se správou domu a pozemku nebo dle NOZ náklady na správu domu nebo příspěvky na správu domu“.
Víte, matematik říká A, píše B, myslí C a všichni vědí že je to D – v používání pojmů to nebude… 

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.