Vložil Neználek' (bez ověření), 16. Červen 2014 - 18:55

…To je v rozporu s vyhláškou. Ani se nikdo nesnaží odhadnout jaká část tepla se používá na vytápění společných prostor…

  • proč se měl o to doposud někdo snažit, když neexistuje sankce kterou by bylo možné uplatnit? Myslíte snad, že 51% hlasujících z 51% přítomných má inteligenci alespoň kalíšku na vodu aby byli sto navrhnout a schválit řádné rozúčtování? Kdyby tomu tak bylo nepotřebovali bychom správní firmy.
  • „posvícení“ nastane snad konečně příští rok. Pokud spotřebitel najde chybu v aplikaci vyhl.372/2001 nepochybně pak bude možné dovodit, že rozúčtování nebylo provedeno dle §6/2 zák.67/2013 (a tedy vyhl.372/2001) a tím se uplatní sankce dle §13/1. :))

…počítá se s tím, že se na něm „nějak“ podílejí všichni…

  • možná to není rozúčtováno „sofistikovaně“ ale rozúčtováno to je. Pan Lake měl sám nesčíslněkrát možnost uveřejnit nějaký sofistikovaný algoritmus zahrnují „sluníčka“, zahrnující „černé díry“, zahrnující „prázdné společné prostory“, zahrnující „teplo vyplýtvané z okne“, zahrnující „teplo předané otevřenými dveřmi bytu do společných prostor“, zahrnující … Jenomže proč tak neučinil ví jen on sám. My zde můžeme jen spekulovat s jistotu blížící limitně k nekonečné jistotě, že ani on „takovou jitrnici“ neucítil a jen nám zde o ní básní
    např u nás vytápíme nazdařbůh sklepy a prádelnu protože nad nimi bydlí vlastník který nejvíce řve, je kámoš s předsedou a tak mu to umožňuje mít nejnižší náměry tepla v SVJ (nulové). Když tomu ale většina „rádoby inteligentů“ nerozumí ani tomu kolik je 1+1 natož pak co žvaní monopolní rozúčtovatel, těžko proti tomu nějak účinně brojit.

Neználek'

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.