SVJ odmítá povolit instalaci předokeních rolet.

Vložil Spotak, 17. Květen 2014 - 10:08 ::

Okna jsou v mém vlastnictví a chci použít předokenních rolety pro dodatečnou montáž s připevněním na okenní rám shodného vzhledu jako vlastník, který již montáž provedl a byla mu povolena. Předsedkyně výboru SVJ tvrdí, že u povolené montáže se jedná o jinou stranu domu. Domovní řád k tomuto uvádí: Zasklení balkonů, teras či lodžií, instalace markýz, stínidel či rolet před okny, na balkonech, terasách či jiné konstrukce připojené k vnějším povrchům budov nejsou bez předchozího písemného schválení výboru SVJ a bez stavebního povolení (pokud to vyžadují platné předpisy a nařízení) povoleny.

Já bych tomu rozuměl asi takto: K instalaci markýz, stínidel či rolet před okny, na balkonech, terasách či jiných konstrukcí, které nejsou připojené k vnějším povrchům budov neni třeba předchozího písemného schválení výboru SVJ. Poradí mi někdo?

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.