Vložil Neználek' (bez ověření), 5. Květen 2014 - 15:14

…Já [policista] si ustanovení zákona o provozu na pozemních komunikacích vykládám tak, že: „nesmí překročit 130 km/h“ znamená znamená „může být od 0 do max. 130 km/h“. Takže jsem určil 100 km/h a to jste překročil. Pokuta je stále v souladu se zákonem, pane řidiči…"

  • Děkujeme za objasnění příkladem co znamená dyslexie: „…znamená znamená…“. Věřím, že jde o citát pro pobavení a nikoliv o projev osobnosti pisatele.
  • Jestli slovo „překročit“ v rozsahu 0..130 km/h znamená jet 100-km/h je nejen názorem pana policisty ale i pana pisatele [Lake] není vůbec zřejmé.
Podle mne (Neználka'), je 100 uvnitř intervalu 0..130 a k „překročení“ tudíž nedošlo. Je ale prtavděpodné, že takoví policisté o kterých pan nedyslektik píše, existují; mají narozdíl od nás obyčejných lidí pendreky a pomocí nich pak mohou „tvrdit“, že černá je bílá a naopak. Mohou tedy i tvrdit, že rychlost 100 Km/h není v intervalu 0 až 130 km/h. Pokud takového policistu znáte pane Lake, pak takový policista nesplňuje zdravotní předpoklady pro výkon své funkce. I ve svém zájmu na něj podejte oznámení aby byl neprodlěnně postaven mimo službu a následně propuštěn k ústavnímu léčení.

Neználek'

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.