Služba v Domě

Vložil Pavel P., 30. Březen 2014 - 6:46 ::

Dobrý den, Naše bytovka má pět bytů. Bydlíme v místě kde není zaveden plyn tak máme jednu centrální kotelnu a po týdnu se střídáme v topení v tom týdnu uklízíme chodbu. Vše fungovalo cca 30let téměř bez problému,ale teď jeden byt koupil nový majitel,který v něm ani nebydlí a tudíž netopí a neuklízí společné prostory. Potřeboval bych poradit jestli je nějaká možnost jak ho donutit aby topil nebo aspoň aby zaplatil někoho kdo to od topí nebo nemusí topit. Jelikož topíme každý není to nikde fakturovaný jako služba prostě to tady máme jako nepsaný pravidlo. Napadlo mě udělat s toho službu pro dům účtovat to každému bytu s tím že pokud odtopý a uklidí chodbu tak to platit nemusí myslíte že bi to nějak šlo.

Otázka č:2) Jsem předseda,ale hodlám se odstěhovat jak mám správně ukončit své předsednictví. Jedná se mi o to že to nikdo nechce dělat a proto tuším že nikdo nebude chtít převzít papíry a dokumenty jak postupovat.

Je zde 5 bytů každý má svého majitele je nutné mít společenství. Předem děkuji za odpověď.

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.