Vložil Jarča (bez ověření), 31. Březen 2014 - 23:46

Pane Lake, jste perla v moři podvodníků. Výsledky z testu „Jaký je váš výbor“ jsou v mém případě vlastníka bytu jednoznačně písm. C/. Místo ochoty SVJ poskytnout podklady k hospodaření za mé peníze a s termínem dle výboru SVJ jsem se setkala akorát s útoky na mou osobu – nadávky, urážky, výčitky, patrně jednorázová odměna není tak přítažlivá jako dlouhodobá z nevyúčtovatelného „FO“. Zjistila jsem, že u SVJ (právnická osoba), který používá v Rozpisech služeb pro vlastníky bytů tzv. „FO“, jde o : 1/ totální neschopnost výboru hospodařit s penězi SVJ (ani nevedou řádné účetnictví)= předseda and spol. dostane měsíčně „FO“, vezme si z toho hotovost a s kamarády i z Elektra (paragony za neexistující el. zboží) jdou „FO“ propít do známé hospody „ve středu obsluha BEZ …“

a pokud „FO“ před vlastníky navíc obhajuje, jde o

2/ profesionální podvodníky, kteří se předraženými zakázkami, fingovanými doklady a útoky na vlastníky/žadatele o informace a doklady obohacují na účely dle bodu 1/.

Jsem ženská ale smekám před Vámi. Boj s tupostí pohodlných vlastníků a ostřílených podvodníků je sakra složitý a těžký… S úctou !

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.