Vložil Neználek' (bez ověření), 19. Leden 2014 - 16:28
  • nejprve bych řekl, že máte takový poněkud archaický styl mluvy. Nedomnívám se ale, ani že byste byl pro kohokoliv zde panchart, neboť Vaše osobní poměry nám zde pravděpodobně nikomu nejsou známy.
  • musíte si zopakovat „slovíčka“, protože na těch záleží. Prvně: nehradíte „do kasy“ ale přispíváte na správu domu a to zálohově nebo jednorázově A zálohově pak na služby poskytované jednotlivým bytům. „Přispívat“ znamená dle §15/1 ZoVB hradit cit. „…na náklady spojené se správou…“. Náklad se prokazuje fakturou nebo smlouvou, která tyto náklady na správu legitimizuje. Náklady za služby se prokazují dodavatelskými fakturami.

…mimo schůzovní místnost na realizaci dvou skutků,…

  • „Skutek“ je obecný pojem používaný hlavně v trestním právu. Podejte trestní oznámení.

…nějakým tím způsobem pomoci nehrazením svým podílem za m2…

  • nikoliv takto. Pokud chcete používat místnost která je společná a není Vám SVJ umožněno, pak si zjistěte nájemné za nebytové místnosti stejných rozměrů, které je Vaší lokalitě místně obvyklé. Zvyšte tuto částku o amortizaci. A předložte ji SVJ k úhradě. Pokud se úhradě nebude mít, započtete ji s následující řádně předepsanou zálohovou částkou, nebo ji započtěte při ročním vyúčtování.

…UŽ ANI NEVÍM,KDE A U KOHO HLEDAT OPORU.V NAŠEM DOMĚ…

  • pane Roubale, vždy se musíte obrátit na sebe a na dva své kamarády (ruku levou a ruku pravou). A dále pak se také vzdělávat. Proti hyenám s titulem JUDr jinak bude v neustálé nevýhodě, či více méně v bezvýchodné situaci.

Neználek'

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.