Porušování odsouhlašené opravy/modernizace

Vložil creck (bez ověření), 10. Leden 2014 - 20:01 ::

Dobrý den,

mám takový problém s jedním sousedem. Jsme SVJ o 10 bytových jednotkách, každá se stejným hlasovacím podílem. Na minulém shromáždění jsme si za přítomnosti 9/10 spoluvlastníku odsouhlasili že jednu společnou místnost ve sklepě zateplíme a odvlhčíme odvlhčovačem který pořídíme ze společných peněz, tak ať je ve spol. prostorách jedna místnost suchá kde se nebudeme bát dát kočárek, kolo, nebo cokoliv jiného aniž by to splesnivělo nebo zrezavělo.

ODHLASOVÁNO 9/9 Z PŘÍTOMNÝCH.

Jenže ejhle, jeden, co na shromáždění ani nedorazil, tak se mu tenhle nápad nelíbí a naschvál teďka vypíná ve sklepě pojistky a dělá naschvály, že stímhle postupem nesohlasí. Že cituji: „Dobrý den, tem sklep vypínám já, a budu v tom pokračovat dál. za naše peníze nebude si nikdo vysušovat sklep. to byla od vás podpásovka že jste koupil ten přístroj za 6000kč za to mohlo být 6 m2 na zateplení štítu. Já to nechápu kvůli kočárku vysoušet sklep za naše peníze. Ale jasně kamarádovy se neodporuje, ruka ruku myje. já z tím nepřestanu. dokud tem vysoušeč neprodáte, a jeho peníze se použiji na skutečné potřeby pro spo.“

Prosím o radu jak se na dalším shromáždění zachovat popřípadě jak argumentovat. Děkuji.

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.