Vložil dobrá rada (bez ověření), 20. Prosinec 2013 - 21:12

nějaký recept jak zálohy stanovit musí mít i SVJ ve Psí Lhotě a musí to umět stanovit DOPŘEDU.

Víte?.. že „DOPŘEDU“ si musíte stanovit zálohy abyste pak mohla hradit třeba zálohy za dodávku tepla, které v zimních měsících činí třeba 200.000 ale v letních jen 40.000? Kdo si myslí, že abych si tohle pronásobil „DOPŘEDU“, že musím být BŮH – ať se mi klaní.

Účtovat „dozadu“ umí každej hospodskej trumbera zjevně by ho to opravňovalo koupit cokoliv a pak to COKOLIV vyúčtovat → tedy v rámci vrchnostenského tvrzení „…že vlastníci mají právo vědět, na co jsou jejich peníze použity…“. …vlastníci mají NEJEN právo vědět za co (ve Psí Lhotě „až po vyúčtování“) ale také DOPŘEDU určit za co to smí členové „výboru SVJ-Psí Lhota“ rozfofrovat. Namísto platby záloh za vodu si tedy nesmí zaplatit rekreaci na Kanárech.

Takže nechte emoce v podobě vykřičníků na uzdě a použijte to, co mívá slovy Klasika (Lake) většina lidí cit. „…mezi pravým a levým uchem. Jmenuje se to mozek…“. Když někdo umí psát tak předpokládám, že ani násobení by mu neměl dělat problém.

Těm kecům „o klacku“ – milá dámo, to přikládám na vrub té „zelené“ co jste si zjevně přihnula než jste tu začala perlit „moudrama“.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.