Vložil Ing.František Švarc (bez ověření), 5. Leden 2014 - 8:54

„Nicméně ten, kdo se na soud obrátí, bude ve věci úspěšný. Ústavní soud totiž nemůže zvrátit svou předchozí konstantní judikaturu:“

Výše uvedená tvrzení si dovolím rozebrat. Předpokládám lake, že nežijete v jiné sluneční soustavě, ale v zemi se stejným soudním systémem, jako já i všichni ostatní zde diskutující. Rovněž předpokládám, že víte, nebo alespoň z doslechu tušíte, že u soudů se dějí nepředstavitelná zvěrstva, která znamenají, že čím dál víc i neprávnické veřejnosti vnímá, že zdejší soudy jako takové neslouží společnosti, ale pečlivě vybrané skupině, kterou si prosím pojmenujte sám.

Jako velký problém založený v NOZ pro SVJ vnímám např. hlasování tzv. per rolam. Také jste slyšel např. o odvokátovi, který dle všeho falšoval i v jednání se soudem plnou moc, resp. podpisy, aby mohl např. odvolat žalobu, na které takto podvedený žalobce trval ?

Neumím si představit, jak se drobní členové SVJ, jimž je hrubě ze strany podobných JUDr(ů) ubližováno brání u Ústavního soudu. Zde nakonec bude muset nastoupit a věřím, že nastoupí, svépomoc.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.