doplnovani bodu do schuze shromazdeni

Vložil bacil, 17. Prosinec 2013 - 22:13 ::

Dobry den,prosim o radu!Mam sice dobre prostudovane stanovy a nekde uz jsem tu narazil jak se ma asi postupovat,ale nejak se v tom nemohu zorientovat!Nastala situace kdy odstoupil treti clen vyboru!!Vybor narychlo 30.12.svolava shromazdeni(kdy si asi mysli ze od 1.1.bude muset byt tato volba notarsky overena,v cemz se myli) a tak jsem jim mailem zaslal dalsi body do programu(ktere uz byly na programu vyboru a visi pul roku na nastence),ale bylo mi odpovezeno ze neexistuje ze se bude projednavat jenom jeden bod programu a to volba tretiho clena vyboru!At hledam jak hledam nazoru spousty.Nesmim opomenou ze samozrejme na programu je i diskuze.

Dle meho nazoru je vybor povinnen na pozadani doplnit na prani jakehokoliv clena svj ony body do programu.V podstate oni by meli obejit nebo vyvesit na nastenku s pozvankou jakysi dodatek kdo chce neco doplnit upravime program a hotovo!Dalsi moznost by mohla byt ta ze,po zahajeni schuze se daji body do programu doplnit a ZDE JE TEN KAMEN URAZU!!Povoluji vubec neco takoveho stanovy nebo ne??Kde je pravda?Kde jsou pravidle ktera toto urcuji?Nekde jsem cetl ze pokud někdo z členů navrhne změnu programu, tak se o dané změně programu musí hlasovat a musí se změna schválit 100% souhlasem všech členů, nikoliv pouze 100% souhlasem přítomných členů.Rozsekne mi to nekdo a napise jak ma vybor spravne postupovat,jaka maji prava obe strany?

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.