Vložil PeDuPles (bez ověření), 20. Listopad 2013 - 11:15

Vážený pane lake,

vy byste snad slovo účetnictví ani neměl používat do doby, než si zjistíte, co to přesně je. Hodnocení znalosti jiných osob byste pak měl nechat na ten vzdálený okamžik, až jim budete odborně sahat aspoň po kotníky.

Prosím Vás naposled, nechte si od někoho, kdo o účetnictví něco ví vysvětlit, co je to ve skutečnosti časová a věcná souvislost a že účtování o vzniku pohledávky je zcela odlišná věc od účtování o úhradě pohledávky. Až to pochopíte, třeba se Vám vyjasní.

Demagogii a manipulaci na tomto portále používáte výhradně Vy. Za posledních 24 hodin jsem Vám položila dvě jednoduché otázky:

  • jak jsem okradla toho chudáka nového vlastníka, co dostal od původního vlastníka slevu přesně ve výši toho, co v budoucích letech na splátkách úvěru uhradí?
  • a jak radíte zaúčtovat příspěvek na správu?

Odpovědí na první otázku jste měl úžasnou šanci prokázat, že jsem opravdu ten hrozný zločinec, za kterého mě tu opakovaně a bez jakéhokoli důvodu vydáváte. Ale ony jsou to jen nepodložené výkřiky do tmy za účelem poškodit mě, že? To jsme zpátky u té pomluvy.

Odpovědí na druhou otázku jste pro změnu příležitost prezentovat svou propagovanou znalost účetnictví a daňových zákonů. Jenže odpovědí byste se dopustil navádění k trestnému činu Zkreslování údajů o stavu hospodaření a jmění, a Vy to dobře víte.

Já veškerá účetnictví vlastním jménem podepisuji a SVJ za ně ručím celým svým nemalým majetkem; strach nemám, protože opakovaně při různých příležitostech kontrolou FÚ prošla bez ztráty kytičky a postupy mám písemně schválené Finančním ředitelstvím.

Jestliže jste Vy ale tak skálopevně přesvědčen o tom, že SVJ může předepisovat na správu příspěvky a účtovat je jinak než příspěvky, vyvěste tady na portále pravým jménem podepsané místopřísežné prohlášení, že za vzniklé škody v plné výši ručíte.

Pokud a dokud to neuděláte, jste jen anonymní tlachal přesvědčený o své dokonalosti, s naprosto nulovou znalostí reálného života a spoléhající na to, že problémy, daně a pokuty s Policií ČR a Finančním úřadem bude řešit někdo jiný. Máte pravdu, není to k smíchu.

Že umíte nadávat a osočovat ze všeho možného, teoretizovat o vzdálených galaxiích formulkami načtenými z Bravíčka, stejně jako mlžit a vyhýbat se tématu, to už jste předvedl. Tak teď se hezky vraťte na zem a odpovězte laskavě na položené otázky.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.