Vložil PeDuPles (bez ověření), 19. Listopad 2013 - 11:32

Miki,

tohle nejde vyhrát. Pan lake je salónní teoretik, který nikdy předsedou nebyl, protože ho nikdo nezvolil, kdoví jestli je vůbec členem SVJ, nikdy nedělal skutečné reserve study, nikdy nesvolával shromáždění, nikdy nevymáhal dluhy po dlužníkovi, nikdy se nepokoušel vyrazit jednorázovou zálohu nebo úhradu z důchodců a matek s dětmi, nikdy neviděl jedinou úvěrovou smlouvu s bankou a nezná tedy podmínky co si banka dokáže do podmínek nadirigovat, a protože žije teorií a zhrzeností, že sám předseda není, tak jsou pro něj všichni předsedové podvodníci jenom proto, že se snaží co nejlépe napasovat teorii do praxe.

A když mu položíte jasnou otázku, například jak jsem okradla toho chudáka, co dostal slevu přesně ve výši toho, co v budoucích letech uhradí, tak samozřejmě na odpověď čekám marně. Protože vzhledem k inflaci jsem ho nejenže nepoškodila, ale dokonce obohatila, jenže omluvy před nastoupenou jednotkou se taky nedočkám, protože jakmile lakemu prokážete chybu, zdrhne nebo začne mazat.

Taky tu kolem sebe bude donekonečna mlátit a nadávat všem kvůli chybnému použití pojmu fond oprav, sám si ale myslí, že příspěvek je úhrada doplatku nebo konečné ceny a o tomhle bludu se tu snaží kolem dokola přesvědčovat všechny kolemjdoucí, přestože jsem mu obsah tohoto slova vysvětlila jasně cca před měsícem. A samozřejmě jsem strašný podvodník, protože nezákonné příspěvky od vlastníků nevymáhám.

Lake je prostě jako dobře vydělávající žena žijící ve šťastném bezdětném manželství, která bez ustání radí své manželem mlácené sousedce na mateřské se dvěma dětma, jak má zatočit s manželem, vydělávat velký prachy a nejlépe jak ještě vychovávat děti. Kdo to v praxi nezažil, nepochopí to a použitelnou radu prostě dát nedokáže, akorát těm skutečně dotčeným, co tu praxi žijou, dokáže lézt svou „moudrostí“ a neomylností na nervy.

Lakeho rady tedy navěky zůstanou tím čím doopravdy jsou – ve většině reálných případů naprosto nepoužitelnou teorií.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.