Vložil Dotaz (bez ověření), 16. Listopad 2013 - 1:58

pane Lake, takže PeDuPles je tím švindlířem – podvodnící, která se snaží desorientovaným čtenářům vrážet klíny do hlav. Jenže…

…jenže já tomu taky nerozumím cit. „…podfuk je zřejmý každému, kdo se jen trochu vyzná v zákonech a v účetnictví…“ MNĚ NE. Můžete mi tedy podfuk paní PeDuPles objasnit sofistikovaně a to jak z konkrétních zákonů, tak z účetního hlediska a to tak aby to pochopil i právník?

Je blbé když jsou Vaše rady zjevně určeny jen BUDOUCÍM vlastníkům. Ale nikdy jste neuvedl kam až to má NABYVATEL hnát aby dosáhl na Vaší pravdu. Nastěhuji se do SVJ a jsa finančně vyčerpán se mám pustit do sporu se SVJ které se mi snaží předepsat splátky svého úvěru navíc podpořeného nějakým „šikovným“ usnesením…? Pokud ano potřebuji víc než jen odkaz na Vás – protože nepochybně nenajdu v okruhu 200 Km žádného experta s právním vzděláním, jaké máte Vy. Takže máte nějaké rozsudky – DOSTUPNÉ rozsudky – které by oprávnily rozumnou míru rizika se do takového sporu pouštět? Máte? nebo jsem podle Vás jen troll a blb?

Uveďte tedy v čem ta PeDuPles neuvěřitelně nepravdí, lže, a manipuluje s námi ostatními.

Děkuji Dotaz

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.