Vložil laky (bez ověření), 15. Listopad 2013 - 20:54

SVJ podle mne vytváří „dluhy“ na účet společenství – tedy těch co si o tom rozhodli. A to jsou nepochybně vlastníci v době rozhodnutí – tedy se dá říci, že ti bývalí vlastníci.

Vaše sny o tom co musí nebo nemusí SVJ dohadovat je z oblasti science fiction. Jakmile bývalý vlastník zmizí, je pryč, je pryč, je pryč. A tečka. …no a „úklid“ se provede tak, že se nabyvateli z rozhodnutí shromáždění splátka úvěru. Kdyby se mu snad nechtělo platit – třeba nějaký vámi naočkovaný hlupák – tak se prostě dá k soudu. Těch pár rozsudků kterými jste tady v minulosti zamával „jaro nedělá“ a každý soudce si rozhoduje tak jak se vyspí.

A kdyby se SVJ náhodou nepodařilo nabyvatele dost otrávit a zastrašit a vysmát se nějakým jeho stížnostem na COI,ERU,SEI,ŽÚ, FÚ, GEI, Q, …apod. tak to STEJNE VE FINÁLE ZAPLATÍ VŠECHNY KRYSY V KOTCI. Tak to je a nic s tím nikdo nenadělá.

To ručení nám vysvětlete ZNOVA. Znamená to že má SVJ poté co mu „upláchne“ bývalý vlastník a nový vlastník – Vámi poučen – se vzpouzí k platbě a SVJ si cvrklo do kalhot z Vašich řečiček o tom jak u soudu prohraje – přestat úplně platit úvěr a čekat na to až si to banka půjde vyříkat s prvním ručitelem (první ovečkou kterou předhodí bance SVJ se všemi jejími osobními daty) na kterého narazí?

Takhle se to tedy řeší? Ano nebo ne? Protože jináč nám ty Vaše vývody o tom jak zjistit nezjistitelné – tedy stav „finančního zdraví“ a stabilitu pravidel v SVJ platných NENÍ NEŽ K SMÍCHU.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.