Vložil Jaromírek (bez ověření), 24. Červen 2015 - 13:20

Nedávno jsem řešil podobný problém, že se mi parapet odloupl od stěny. Zkusil jsem to reklamovat u dané firmy, ale řekli mi, že na tohle se reklamace nevztahuje, protože to prý na funkci nemá vliv. Když jsem se ptal jaká je podle nich funkce parapetu, tak mi bylo sděleno, na širší plochu u okna si mohu dát truhlík s kytkou... :-O ?!?!
Když jsem se ptal zda to myslí vážně, že to má být hlavně ochrana před vlhkostí a že když je to odloupnuté, tak to nechrání ale voda tam bude zatýkat, tak mi bylo odpovězeno, že fasáda vždy nasaje nějakou vzdušnou vlhkost bez ohledu zda prší přímo na to nebo vedle toho. Pán na telefonu byl velice nepříjemný a evidentně si ze mě nejspíš dělal srandu.
Asi si dovedete představit jak jsem byl na*****. Rozhodl jsem se zčubený parapet vykopat a udělat nový. Brzy jsem zjistil, že to byla velice dobrá volba, protože parapet nebyl ani nijak zvlášť zaizolovaný. Koupil jsem si naohýbané plechy na této stránce http://www.batima.cz/hlinikove-vyrobky/parapety/ a pustil se do práce. Nato jak jsem si myslel, že to bude těžká práce, tak jsem to nakonec zvládl a mám z toho mnohem lepší pocit i kvůli tomu, že jsem to dokázal sám. Aneb co si člověk neudělá to nemá.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.