Vložil Ivo Fischer (bez ověření), 20. Listopad 2014 - 16:17

Naopak. Važme si takových lidí jako je lake. Dostáváme tady všichni možnost číst zadarmo právní rozbory, na které většina z nás neználků prostě nemá. Nechci tím nikoho urazit, mluvím s tou neznalostí v prvé řadě sám za sebe.

Kdyby tady nebyl lake, tak už portál svj možná také neexistuje.

Já bych třeba hodně rád věděl aspoň pár info o tak tajemné osobě. Teď se bojím napsat, co vlastně za údaje by mě zajímalo, když tak nad tím přemýšlím..)) Ať tím tady všechny moc nepobavím..)) Prostě životopis pana lake, který by byl ochoten nám všem sám o sobě v nějakém samostatném vláknu sdělit. Záleží pochopitelně jen a jen na Vás, jak až moc si chcete chránit svoje soukromí. Za sebe si myslím, že nám neřeknete stejně vůbec nic..))

Nicméně, to co tady někdy čtu, jestli je polovina názorů tohoto pána pravda (a já se obávám, že je to podstatně víc), potom klobouk dolů. Jednou byste ty všechny Vaše příspěvky tady měl někam zarchivovat a vydat nějakou publikaci pane. Vlastně se docela divím, že to s Vaším dovolením ještě nikdo neudělal.

Takového člověka bych chtěl mít hybnou silou nějaké politické strany. Lídrem klidně. Patříte tam. Podobné osobnosti v politice postrádám. Máte svoje názory, argumenty, které dokážete obhájit a jste schopen jít svojí vlastní cestou. Proti davu, který to vidí jinak.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.