Vložil lake, 24. Říjen 2013 - 15:17

Paní PeDuPles, napsala jste: „To by pak nový vlastník taky mohl přijít s tím, že nebude odebírat řádně odsouhlasenou službu úklid, protože jemu bordel nevadí a službu si neobjednal, nebo že se mu nelíbí správce a tak jeho byt bude spravovat jeho známá, když on pro stávajícího správce nehlasoval.“.

Paní PeDuPles, snažíte se iracionálně převést diskusi na zcela odlišné téma, které se této diskuse netýká. Přesto odpovídám.

Vlastník jednotky je povinen hradit služby, jejichž výčet je uveden ve stanovách SVJ, nebo v celostátně platném předpisu. Vlastník jednotky je povinen přispívat na náklady správy domu, přičemž je bezvýznamné zda se mu líbí správce nebo nelíbí. Netuším kam svými argumenty směřujete a Vy také ne.

Má-li vlastník povinnost hradit úklid, hradí pouze náklady na úklid, které se týkají období kdy byl vlastníkem jednotky.

Úhrady nákladů na správu domu hradí vlastník, a to pouze ty náklady na správu, které se týkají období, kdy byl vlastníkem jednotky.

Zcela shodně při opravě domu hradí vlastník příspěvkem pouze ty náklady na opravy, které si objednal a byly pro něj provedeny v době, kdy byl vlastníkem jednotky.

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.