Vložil Dotaz (bez ověření), 29. Září 2013 - 23:34

mohu jen upřesnit: toto JE KOMUNIKACE s „Orangutanem“. Já nikdy neoslovil správce přímo. Je to tak že já napíši na email „Orangutana“ a vhodím „kopii“ do schránky dalšího člena výboru. Pokud se 14-dní NIC neděje, pošlu to doporučeně na adresu SVJ. Z dalšího průběhu a indicií pak dovozuji, že „Orangutan“ vezme text mého dopisu a předá jej správci k vypracování odpovědi. Správce (když je to nutné) pověří odpovědí Mgr. Ing. Lumpa (právník správce) a stejnou cestou se vrací odpověď – přes správce, mi ji „někdo“ – zřejmě člen Výboru hodí (nebo jeli to nutné – pošta doručí) do schránky.

Pokud jde o „krytí“ – raději bych dostal na co mám nárok než se „krýt“. Potřebu krytí budu potřebovat až při nějakém silovém řešení, protože dokud budu platit zálohy – nikdo NIC řešit nebude.

Pokud jde o schvalování rozúčtování a výše záloh – bohužel nemáme vzorové stanovy a tato pravomoc náleží bez dalšího výboru (problém je že ti náš výbor nechává VEŠKEROU agendu k vyřízení správci a nestará se vůbec o co a jak je vyřízeno – teď si nevymýšlím. Platí to doslova.)

Pokud jde o schvalování rozúčtování služeb, jak uvádíte Vy – nevím jak u Vás ale takovou povinnost Shromáždění nemá a dovolím si i odhadnout, že ani u Vás o tom nerozhoduje.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.