Vložil Dotaz (bez ověření), 29. Září 2013 - 12:24

pane já nechci být ovčan,

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . dopis ze dne 4.9.2013
Vážený pane „Dotaze“,
nadále Vám v souladu se všemi právními přepisy a s ohledem na započtení roční inflace a předepisujeme v souladu se znění Vašich Stanov k úhradě nejnižší možné měsíční zálohy na účet Vašeho SVJ v celkové výši 7000 Kč a platností od ledna 2014 včetně. Upravte si laskavě trvalý příkaz ve Vaší bance.

V příloze Vám zasíláme podrobný rozpis – obsahující částku pro každou jednotlivou službu (povinnost vyčíslení není součástí ani Vašich stanov ani platných právních norem – jak uvádíte ve vaší minulé písemné reakci)

Věříme, že našich služeb i nadále budete využívat

za správce – firmu XY s r.o. vyřizuje paní „Zaměstnankyně“

PS: s případnými dalšími dotazy a reklamacemi se obracejte nadále na zástupce Vašeho společenství – pana „Orangutana“.
Komunikaci na téma údajně neodůvodněné výše záloh tím považujeme za uzavřenou. Na jakékoli další Vaše písemné požadavky budeme odpovídat zněním tohoto dopisu. 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . email ze dne 11.9.2013
Pane „Dotaze“,
odpověď Vám byla doručena správcem. Pokud máte další dotazy, odkazujeme Vás na komunikaci a případné konzultace se správcem našeho SVJ.
Komunikaci na téma údajně neodůvodněné výše záloh tím považujeme za uzavřenou. Na jakékoli další Vaše písemné/emailové požadavky budeme v případě nutnosti odpovídat zněním tohoto emailu.

za SVJ předseda „Orangutan“ 

Je tedy zjevné, že právní text našeho správce je přeci jen sofistikovanější, než směšná zdůvodnění uváděná ve Vašich smyšlených dopisech. Na rozdíl od Vás tento není smyšlený. (pouze jméno předsedy bylo preventivně pozměněno)


Musím Vás ujistit, že se mi toto nelíbí. A proto jsem se ptal co konkrétně mohu a mám udělat NE TEORETICKY !!. Vaší optikou jsem ale BLB co mu není pomoci. Mně prostě nestačí pouze uvést jak by to fungovat mělo. SVJ i správce VÍ, ŽE TO JE ŠPATNĚ ale nic mi dokazovat nebude – přestože tady opakovaně uvádíte, že musí. Z odpovědi je zjevné že slovo „musí“ pro něj znamená „nebudu“ „nic nedostanete“ „budeme si z Vás dělat sofistikovaně srandu“ apod.. Jste překvapen? Huah!

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.