Vložil Dotaz (bez ověření), 29. Září 2013 - 8:45

podívejte Toníku, Lake je salónní teoretik. Má to něco do sebe, protože alespoň zde již máme jasno v tom, že „fond oprav“ nebo „FO“ nebo to co má většina z nás na vyúčtování (a kdyby se postavila na hlavu tak SVJ mu tam NIC jiného nenapíše) je formálně i fakticky chybné označení. Pokud názvy použijete zde na Portále – jste dle páně Laka BLB.

Problém je v tom, že ve většině Společenství naplněných po okraj neználky" je SVJ pán a vlastník je kmán. Ano četl jsem, že bylo jednou jedno malé Společenství (zahrnující asi 40-ceti hlavé stádo) kde v jednom malém bytě po nocích za svitu luny zřejmě defenestrovaný předseda buší do klávesnice a opisuje z právních příruček pasáže a cituje věty z judikátů, které interpretuje po svém, a každý kdo tomu nerozumí a zeptá se ho: JE TROLL. Huah!


A co teď zrána: teď si přečtu že i že zřejmě „JUDr.Petr Vochvesta“ je BLBÝ TROLL (nejen tedy Šárka s Evou co také publikují). Možná není zas tak blbý, když publikuje a trh mu to žere. Jenže my neználci s neprávním vzděláním, masírovaní anonymem z jednoho anonymního webu kde „masér“ může ostatní nazývat BLBy a TROLLY a jejich reakce podle libosti mazat – KDE MÁME NAJÍT právníky u kterých se nějak pozná, že nejsou jen BLBÍ TROLLOVÉ co „…nejen že k chaosu nepřispívají, ale právě oni sami tento chaos nevytváří…“ ?? (tipuji, že i prof. Eliáš BLB ??)

Nepřipomíná to někomu situaci SVJ a vlastníků tj. Pána a Kmána? Dá se to říct i takto: „poslouchejte mé anonymní rady neználci (jedno že jim nerozumíte), a ty Vás osvobodí“.

Zajímalo by mne kolik právních rádců napsal GURU tohoto Portálu? Kdyby nebyl „líný“ udělal by výtah z tohoto Portálu kde jako „zdroje pravdy“ používá své vlastní historické bajky a publikoval by je.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.