Vložil Markéta Čechová, 19. Červenec 2013 - 7:15

Děkuji, s kopiemi zpráv pro členy SVBJ není problém a děláme to, kterýkoliv člen SVBJ se může účastnit schůzí. Před posledním Volebním shromážděním obdržela řada našich vlastníků (mnohdy ekonomů) kompletní uzávěrku našeho SVBJ ke kontrole s tím, že mohou dostat i kopie e-mailové komunikace, včetně fotokopií faktur.

Jde mi o onu hromadnou e-mailovou adresu, která se týká pouze Výboru, případně pouze Kontrolní komise. V našem SVBJ byl zvolen nový Výbor a nová Kontrolní komise. Předpokládala bych, že v oné hromadné adrese určené pouze pro Výbor či pouze pro Kontrolní komisi budou vymazány linky na původní členy Výboru a budou nahrazeny novými adresami nových členů Výboru a nové Kontrolní komise. Má původní Výbor, kterému skončil mandát, PRÁVO zůstat v hromadné e-mailové adrese určené pouze pro Výbor?

Pozadí: V našem SVBJ došlo mezi původním Výborem a původní KK ke konfliktu. Kontrolní komisi však tak jako tak skončil mandát, rovněž tak původnímu předsedovi Výboru. Proběhlo rozhádané Volební shromáždění trvající 6 hodin, kde zbývající dva členové Výboru podali demisi v důsledku věčných tahanic. Žádný z vlastníků se do nového Výboru a KK nepřihlásil po tom, čeho byli svědkem na Volebním shromáždění. Tím bylo celé SVBJ paralyzováno a nastalo bezvládí. Uskutečnili jsme druhé, dodatečné Volební shromáždění s tím, že Výbor a Kontrolní komise se zvolit MUSÍ. Zcela spontánně se na tomto shromáždění přihlásili kandidáti do Výboru a KK, tedy vše je nyní v pořádku).

Nestojíme o pokračování hádek mezi původním Výborem a původní KK přes hromadnou emailovou adresu určenou výhradně pro členy výboru a KK: platí tedy, že okruh příjemců je pevně stanoven (a my můžeme linky na původní Výbor a KK zablokovat)?

Děkuji, čechová

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.