Vložil Dotaz (bez ověření), 5. Červenec 2013 - 17:21

pane „Zdenek 22“,


Co se týče „cáru papíru“ – bylo by dobře se shodnout, že zákony (nejsou li ze znění jasné) vykládá soud – tedy i ti 3 soudci (jejichž výklad musí pro p.Pavla podporovat NS a US a zřejmě i ES, OSN, …) aby se jimi i ON („Pavel“) řídil.

Co se týče „stanoviska MMR“ – může být chybné, neboť úředníci nemají žádnou odpovědnost ale přesto k názorům podobných (zvláště pak těch kteří k tomu mají nejblíže) často přihlíží soud jako k odbornému názoru.

Co se týče „Laka“ – téma tohoto vlákna je, zda je „per-rollam“ v souladu s §11/2 ZoVB či nikoliv a ne vykrucování někoho kdo „byl chycen na švestkách“. Co plyne v předmětného vlák­na

  • je třeba posoudit podle kontextu celého vlákna a nikoli z několika slov předkladatele úvodního příspěvku – tehdy ještě ne-arogantního „Lake“.
  • je třeba dát do kontextu se zněním §11/2 ZoVB – o kterém nyní zarputile mlčí a pouze mlží. §11/2 se NEPOCHYBNĚ netýká výhradně „dodatečného hlasování“ ale ne/PŘÍTOMNOSTI vlastníka na Shromáždění.

Jde o předvídatelnost. Ačkoliv Vy máte uvedené ve Stanovách a uvádíte, že se Vám uvedené moc dobře hodilo, přesto si položte otázku zda je to v souladu s platným zákonem. Vy nejste pověřen k jeho výkladu – to činí soudci, nejste pověřen ani k jeho ustanovení – to si uzurpují zákonodárci. Pokud kteroukoli z činností převezmete bez zmocnění, pak jde o zcela běžnou zvůli nebo anarchii. O zvůli (malé nebo velké, skutečné či domnělé) je celý tento server…

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.