Reklamace vyuctovani zaloh

Vložil Jorgen, 28. Květen 2013 - 8:17 ::

Dobry den,

obdrzel jsem vyuctovani zaloh za rok 2012. Zjistil jsem, ze vyctovani zaloh na vodne/stocne a TUV bylo provedeno na zaklade chybnych hodnot konecneho stavu obou meridel.

Konecny stav teple vody na vyuctovani je 223,61 m3, dne 27/05 2013 je vsak konecny stav na nasem vodomeru 185,386 m3. Tyto hodnoty dokazuji, ze jsou nerealne a chybne.

Zaroven za rok 2012 nam bylo vyuctovano, ze jsem spotrebovali pouze 3,363 m3 studene vody (vodne/stocne), coz je take evidentne nesmysl.

Poslal jsem reklamaci na kontaktni osobu u spolecnosti, ktera nam zajistuje spravu domu. Ten vsak zamitnul reklamaci s tim, ze na predavacim, odectovem protokolu jsou stejne udaje jako ve vyuctovani. Coz je pravda, bohuzel manzelka pri podpisu protokolu si nezkontrolovala cisla obou meridel – pracovnik totiz pri odecitani koncovych stavu, zamenil obe meridla, tudiz koncovy stav u TUV zapsal k meridlu studene vody a naopak, koncovy stav studene vody zapsal k meridlu TUV. Manzelka pak kontrolovala pouze hodnoty koncovych stavu, nikoli zda jsou i ve spravne kolonce pro spravna meridla.

Nastala tak absurdni situace, ze studene vody jsme spotrebovali podle vyuctovani pouze 3 kubiky a pro teplou vodu mame na papire hodnotu, ktera daleko prevysuje dnesni hodnotu na nasem meridle TUV.

Chtel bych Vas poprosit o radu, jak nyni postupovat, aby nam bylo vyhotoveno nove vyuctovani a reklamace nam byla uznana? Kam se mohu dovolat a jak postupovat?

Dekuji S pozdravem Nekuza

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.