Vložil Hana2, 22. Květen 2013 - 15:13

Peto, dekuji za reakci, rekla bych za primo profi odpoved! Na tom lonskem vyuctovani je castka za revize plynovych rozvodu (=rozuctovana pak spluvlastnickym podilem), kterou akceptuji a pokladam za opravnenou a neoddiskuvatelnou. Mne – verim ze po pravu – rozcertilo, ze k tizi meho bytu jde navic revize plynoveho zarizeni v mem byte, ktere skutecne uz tretim rokem neexistuje, protoze po provedene rekonsrukci je jedinym zdrojem energie elektricky proud.

Peto, mohu mit dotaz? Rikate, ze „vybor by mel informovat“ o planu, ale ja jsem 2000 km daleko a predseda samospravy se mnou odmita komunikovat, i kdyz v zuctovani rocnich uhrad z domovniho fondu – kam radne platim – figuruji pausalni castky za jeho „administrativni vydaje“. Ja bohuzel do dnesniho dne nemam ani k dispozici stanovy SVJ a jakykoliv muj opravneny dotaz je – bohuzel – kostka hozena do rybnika. Ani nevim, jestli mam pravo, aby mi byl predkladan = zasilan zapis se shromazdeni??!!

Predpokladam, ze zijete v Cesku. Ted si predstavte mne, kdy se dostanu do ceskych zemepisnych sirek a delek 1× nebo maximalne 2× rocne na prodlouzeny vikend (prevazne v mimouredni vanocni nebo velikonocni hodiny)… je to skutecne „hnus velebnosti“… Peto, jinde v EU to funguje tak, ze vlastnici si plati nestranneho spravce (administratora) nemovitosti, plati si stejne tak i uklid domovnich prostor a nikdo nikoho nebuzeruje. Zuctovani je prukazne, aspon tedy tam, kde ziji ja, cili se nemichaji jablka a hrusky.

Vase rada o prukaznem odpojeni odberoveho mista plynu je k nezaplaceni! Pokusim se je na dalku pozadat o kopii konecneho zuctovani pri odpojedni odberoveho mista.

Jeste jednou dekuji a preji hezky den.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.