Vložil Neználek' (bez ověření), 16. Květen 2013 - 10:54

…není nic jednoduššího než abyste se zvedl, zašel na soud a složil částku do soudní úschovy…

  • nemaťte. Já jsem se právě zvedl, šel na soud a soudní úřednice mi jasně sdělila, že návrh se musí podat písemně. Nadto mi řekla co jsem již uvedl. Pro nedostatek zákonných důvodů bude návrh zamítnut. Ale mám právo se samozřejmě o tom přesvědčit za 500 Kč (byla zrovna po obědě a v dobrém rozpoložení, ale to není podstatné)
  • takže laskavě zkuste svůj „Sen o Soudní úschově“ realizovat
  • a pokud jde o to že „věřitel je neznámý“ – to je podle mne, ale i podlé té soudní úřednice – která BUDE tu žádost o návrh na soudní úschovu posuzovat – NESMYSL. Věřitel JE známy – je jím SVJ.
    To že Vy tvrdíte, že „…jen část částky náleží SVJ a část Vám…“ ze kterého Vy vyvozujete, že „věřitel je neznámý“ – je jen Váš pomýlený výklad. A zoufalý → proto, že při podání Vám bude k ničemu. Řízení prostě zahájeno nebude. A Vy se pouze o své pomýlenosti přesvědčíte až marným správním poplatkem (jistě Vy ne, ale ten někdo kdo poslechne těch Vaši rad zde – třeba „svjvmt“)

Neználek

PS: ještě jednou especially for you Mr. Lake – zdůrazňuji, že co jsem uvedl je OSOBNÍ zkušenost poté co jsem soud navštívil a informoval se výhradně na záležitost možnosti soudní úschovy – protože o to tu jde. Takže nyní by mělo být jasné kdo tu jen „mudruje“ a rozšafně střílí svými právními teoriemi na všechny strany…

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.