ja - neplatic - mozne reseni situace?

Vložil Anna (bez ověření), 19. Duben 2013 - 16:24 ::

Dobry den,

mam prosbu o radu. Jsem v pozici cerne ovce – neplatice. Jsem v pomerne slozite socialni situaci,protoze jsem studentkou prezencniho studia a prestoze k tomu pracuji na 3/4 uvazek mam momentalne velmi nizky prijem. Dalsi zatez prisla, kdyz se vyboru v dobe krize podarilo- z meho pohledu nesmyslne a manipulativni cestou – prosadit navyseni poplatku temer na dvonasobek. Pred rokem tento vybor rezignoval na svou funkci, te se ale nikdo novy neujal, (takze u nas nyni panuje „bezvladi“). A ja jsem nasledne rezignovala na placeni zaloh do FO.

Nyni mi prislo rocni vyuctovani spolu s oznamenim, ze pokud celou castku neprodlene neuhradim,bude se mnou zahajeno soudni jednani. Premyslim, jak tuto situaci resit. Jak jsem psala mam velmi maly prijem. Resenim by tedy pro me byl splatkovy kalendar, ale ten mi vybor jiz jednou, kdyz jsem se dostala do podobne situace, zamitl.

Proto jsem se chtela zeptat na dve veci

  1. muze se mnou zahajit soudni jednani spravni firma bez pokynu – „posveceni“ – vyborem SVJ – jak jsem psala, momentalne u nas zadny neni.
  2. muze mi spravni firma schvalit spaltkovy kalendar? – opet bez odsouhlaseni vyborem SVJ?

Dekuji mnohokrat za odpoved!

S pozdravem Anna

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.