Vložil lake, 9. Duben 2013 - 15:05

Copak to zde píšete, pane Alenko? Proč bych měl něco „říkat lidem do očí“? Kterým lidem a proč, kakraholte? To jsou ty Vaše klišé … Opravdu jen remcáte na nespravedlivý svět: nelíbí se Vám co se děje, ale jít kvůli tomu k soudu – kdepak, ani náhodou.

  • Nemohu nijak ovlivnit, že ve Vašem (nebo jiném) SVJ jsou členové výboru neschopní, nebo neústupní, nebo nepoučitelní. Za tvrdohlavé berany neodpovídám.
  • Nemohu nijak ovlivnit, jestliže ve Vašem (nebo jiném) SVJ jsou vlastníci jednotek jako ovce, které odkývají výši záloh bez toho, že by požadovali doložit jejich důvod a nutnost. Za ovce v padesáti tisících SVJ taky neodpovídám.

Nikdo na světě Vám nemůže garantovat, že Vaše SVJ na Vás nepodá žalobu. Za to OPRAVDU nemůže pan lake, ale naši zákonodárci.

Já opravdu nemohu za to, že ZoVB je nejasný paskvil, ani za to, že si jeho klíčová ustanovení někteří vykládají nesprávně (ano, včetně soudců), ani za to, že členové výborů nemají naprosto žádnou zákonnou právní odpovědnost za škody způsobené při výkonu funkce.

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.