Vložil BADY (bez ověření), 3. Březen 2013 - 19:42

Ten benzin je pro me neskutecne dulezity, bydlim v malem meste na Sev.Mor.kde je velka nezamestnanost,a denně dojizdim za praci 60km tam a 60km zpet.Takze denne 120km! Proto je pro me benzin tak dulezity.Verte mi,ze kdybych mohla jezdit do prace na kole,byla bych rada,a benzin nekupovala vubec.

Kdyby jste si precetl pozorne muj prispevek,tak by jste zjistil,ze NECHCI kašlat na poplatky na správu domu do SVJ,do ted jsem pravidelne platila 1500,– . Takze nerikejte , že chci kaslat na poplatky.

Me jde o to,ze si 4členi schvali zvyseni do jake vyše oni chteji,nehlede na to ze na to nekdo nemusi mit penize a pak mi reknou, ze tedy se mi z učtu svj nebude odecitat zaloha na vodu,pokud budu porad platit „jen“ 1500,– a ne 2050,–

A bohužel me minuly rok donutili svym rozhodnutim,se kterym jsem nesouhlasila, zaplatit opravu strechy , ktera pry vysla levneji bez faktury,celkem cca42tis,a po me tedy pred VAnocemi chteli 6000tis!! Byla jsem hloupa a nemela jsem to tenkrat platit,nastesti jsem mela kontokorent takze jsem penize vybrala z něj.

Věřte že ja se z poplatku vyvazat nechci,ale nechci poplatky navysovat stylem, ze za chvili nebudu mit co jist hlavne ze ve fondu budou statisice…Cha­pete mě?

Jak proste zamezit tomu aby se ty poplatky nenavysovaly???

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.