Vložil NeznáIek˙ (bez ověření), 27. Únor 2013 - 19:13

…Jestli si opravdu myslíte že si nějaký předseda pořizuje do domu kamery…

  • nevím jaký nějaký. Ale vím že jím jste Vy. Neznám Vás ale jen posuzuji Vámi prezentované hysterického prosazování kamer. A ne-uzurpujte si špiclování – samozřejmě je Vás takových mnoho.

…Mám na starosti v životě milion jiných a potřebnějších činností, jako třeba řešit co kdy kde v domě který ZMETEK urval, ukrad, počmáral apod…

  • jasně tak pokud se řešení záležitostí „…co kdy kde v domě…“ rozmělňuje na milion činností, zbývá Vám čas také na něco jiného?

A nejsem proti instalaci kamer, které slouží k ochraně majetku, ale pak mi není jasné proč nenatáčet každý centimetr Vašeho SVJ. Uveďte jakou finanční hodnotu již kamery u Vás uchránily… tj. kolik pachatelů usvědčily v trestním řízení a zničení pak zaplatili tito lotři… Nejde o to zda se někdo někam dívá ale o to, že heslo „nemáš li co skrývat tak se nech natáčet a nenecháš li se natáčet – automaticky tě budeme označovat za zloděje“ je zcela zvrhlé a stb-ácké. Ono totiž nikdy nejde předejít zneužití, že. Jenže pokud je džin z láhve vypuštěn, pak je již ochrana marná – zveřejněné osobní údaje tím již nikdy neveřejné nebudou.

Neuvádějte zde benzinky ani krámy – tam jít můžete nebo nemusíte. Ale domů jít musíte většinou vždy. A kamery ještě nikdy nikoho nechytily – pouze dokumentují. Bohužel vždy jen do chvíle než dojde na lámání chleba – když to je potřeba tak často nefungují, když to potřeba není, pak se jejich záznamy objevují na webu jako „vtipná videa“.

N.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.