Vložil Viktor_SVJ, 18. Únor 2013 - 9:24

Ale hovno, mily Lake. Porad se tu snazite se vykroutit z toho, ze prvni Vase formulace v reakci na pana Kruppa a jeho hypotetickych 40% spotrebni slozky byla spatna. Jste to vy, kdo v tom inkriminovanem prispevku rekl „meri“, kdyz mel rict „rozuctuje“. Bohuzel na svete neni sily, ktera by Vas dokazala prinutit priznat tak prosty omyl.

Podruhe mne zadate, abych dokazoval neco, co se ani v nejmensim nesnazim tvrdit.

Opakuji naposled – reaguji na tohle: snad zapomínáte, že už od roku 2001 se měří 40% tepla právě s těmito náklady. Není to tedy nějaká budoucnost, kterou předpovídám. Abych byl přesný, neměří se teplo, ale minimálně 60% nákladů domu na vytápění zaplatí přece každý

Prvni veta z tohohle je nesmysl. Vyjadreni „meri se 40% tepla“ NENI pravdive, neni ani „nepresne“, aby ho druha veta mohla upresnit, je proste spatne. Pomoci pomerovych indikatoru se ‚meri‘ 50–60% tepla, a cely tento objem, tedy spotrebni slozka, az jako posledni krok vyuctovani MUZE byt ohnuta korekci.

„náměry indikátorů mohou ovlivnit výsledek rozúčtování maximálně v rozsahu 40% od průměru“ – ano, s tim souhlasim. Ale jestli jste takhle myslel svoji prvni vetu, zvolil jste velmi nevhodnou a zavadejici formulaci.

Ale klidne si dal myslete, ze mate pravdu :). A klidne mi znova napiste, abych si precetl vyhlasku. Ale prosim, uz nepiste „meri“ tam, kde mate na mysli „rozuctuje“ :)

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.