Vložil pavelh, 10. Leden 2013 - 17:50

Člověče předsedo, vy asi budete přesně ten typ lidí, které nazývám tupcema – promiňte, ale když napíšete ve třech bodech v odpovědi na můj příspěvek, to co jste napsal, pak to asi bude opodstatněné. Je třeba totiž nejprve řádně číst na co reagujete a pak používat ověřené argumenty.

1)Nikde jsem nepsal že bydlení v paneláku je v současnosti příliš drahé, ale psal jsem, že do budoucna drahé bude díky monopolu dodavatelů energií, které toho řádně využívají a zdražují, i když nemusí. V panelovém bytě nemáte proti takovému jednání obranu, což zapříčiní klesající cenu bytů a zároveň se bydlení stane drahým, neboť břemeno nenasytnosti dodavatelů tepla spočine na majitelých panelových domů, kteří se od těchto vydřiduchů neosamostatní. Napomáhají tomu samozřejmně ti vlastníci BJ, kteří neumožní osamostatnění tak, jak jsem ho popisoval v předešlých příspěvcích.

2)Nikd jsem nepsal, že za cenu bytu se nechá koupit dům – to jsem ani vůbec nezkoumal.

3)Toto jste si ve své zaslepenosti vyložil úplně jinak (nebo jsem to špatně formuloval), ale myslím, že všichni (snad mimo vás) pochopili, že tím doplácením myslím právě zvětšující se podíl plateb energií u domů, které jsou ještě závislé na monopolních dodavatelích energií. Čím více domů se totiž osamostatní, tím více plateb za energie zůstane na závislých domech a dojde to velmi brzy tak daleko (neboť dodavatelé budou vyžadovat velmi rychle a v závislosti na množství osamostatnělých domů) minimálně stále stejné množství peněz, neboť pro monopol není problém si zisk naplánovat – a to oni vědí a velmi dobře si ho též naplánují tak, aby měly rok od roku více. Výsledkem tedy bude bydlení v panelových domech jen pro bohaté, kteří ovšem raději zvolí bydlení v rodinných domech, což povede k přebytku nabídky panelových bytů.....a všechny důsledky s tím spojené si jistě již odvodíte sám pane předsedo. Takže jesli já melu závistivé nesmysly, pak je na ostatních, aby sami usoudili co přínosného a smyslného sem píšete vy!

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.