Vložil předseda-Dik (bez ověření), 14. Červen 2014 - 9:02

pane Zďenku, MY jsme ta poslední bašta naší místní demokracie. MY jsme lokální „tajná služba“ když hlídáme TY co chodí aby zamykali vchodové dveře nebo když MY prohlížíme kamerové záznamy nebo když vymáháme dlužné příspěvky. MY také určujeme jak vysoké má vlastník zálohy MY naši atmosféru zahušťujeme a MY ji také ředíme. MY určujeme zda patříte k těm 43% kteří byli proti našemu zvolení na 5-let a pokouší se s námi marně bojovat. MY jsme zvítězili v bitvě o vedení SVJ a určujeme tedy běh věcí.

Jen osoba neznalá se může zabývat smyšlenkou že lze „hlídat hlídače“. Hlídači prostě musíte věřit, protože stejně jako v politice nebo vyšším managementu smete „hlídače“ jen hrubá chyba ve vedení …nikdy ne snaha menšinové skupiny „Zďenků“ kteří by chtěli kontrolovat skupinu „předsedů a jejich pomocníků“

Odpověď na Vaši otázku: ano, jsme kategorie těch co byli pověřeni odpovědností a k tomu odpovídající „mocičkou“. Ačkoli jde tedy jen o malou moc, využíváme ji tak abychom udělali pomyšlení těm 57% kteří nás dosadili na naše místa.

Žádného Lejka u nás nemáme, podporu 57% máme a tak se ničeho stran 43% nebojíme. Prostě ideální SVJ ".

Karel (Plzeň)

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.