předpis úhrad - zálohy, příspěvky a jejich reklamace

Vložil ANNAKV, 21. Listopad 2012 - 21:51 ::

Dobrý den, dnes jsem reklamovala předpis úhrad, že z něho není zřejmý charakter jednotlivých plateb a současně požádala o vyplacení všech neurčitých „záloh na SVJ“ zpětně a to od doby založení SVJ, tj. rok 2002. Správcovská firma mi sdělila:

  1. partnerem pro ně je výbor SVJ, který jim v roce 2008 předložil zásady, které stanoví jak bude vypadat předpis úhrad, co se bude vyúčtovávat jako záloha, co bude příspěvkem … (pozn.: tyto nebyly schváleny shromážděním). Oni už prý nezkoumají, zda byly schváleny shromážděním a proto mi nic vracet nebudou a záloha na SVJ je položkou s kterou si dle těchto zásad může výbor dělat co chce, tzn. vyplácet odměny
  2. do roku 2008 jsme sice byli SVJ, ale protože jsme prý byli pod družstvem, tak zásady vyplynuly ze shromáždění delegátů družstva a tak také nemám nárok na žádné vrácení, či vyúčtování.

Co dělat dál? To se s tím mám jen tak smířit?

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.