Uzavreni garazoveho stani

Vložil Tomas (bez ověření), 25. Říjen 2012 - 23:04 ::

V prostorach nasich spolecnych garazovych stani(GS) dochazi k castym kradezim. Spolecne s bytem jsem koupil GS, kde mam dle smlouvy vylucne pravo uzivani.

Jelikoz bych rad predesel dalsim financnim ztratam (rozbite okno na aute, odcizene radio, atp.), uvazuji, ze bych sve GS „uzavrel do klece“ (vjezd-nuzkova mriz, bok-pevna mriz). Klec by nijak nezasahovala mimo moje vyznacene GS, technicky by ostatni spoluvlastniky neomezovala. Nemam problem nechat jeden klic domovnikovi/spravci budovy. V pripade predem nahlaseneho cisteni garazi, bych sve auto (jako obvykle) odparkoval a klec nechal otevrenou. Nehodlam nijak omezovat ostatni spoluvlastniky, pouze chranit svuj majetek-auto parkujici na danem GS.

Takze zakladni otazka zni – je mozne takto si GS uzavrit? A dale existuji nejake podminky, za kterych je mozne toto podniknout, musi to nekdo predem schvalit? Pokud bych to udelal bez ohlaseni komukoli (napr. vyboru SVJ), je nejaka paka, jak me donutit klec odstranit?

Diky za info. T

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.