Vložil Krupp, 20. Říjen 2012 - 16:34

Pane Petře, jestli jsem se Vás dotknul, omlouvám se. Jinak však Vaše počínání nechápu. Máte platný rozpis plateb, víte, že se bude otvírat nový účet a proč. Víte, že se bude rušit ten původní. Navštívil Vás člen výboru a donesl Vám číslo nového účtu. V čem je tedy problém? Bez udání rozumného důvodu trvat na doručení nového (nezměněného) předpisu plateb. Neznáme poměry ve vašem SVJ. Nevíme zda jste s úvěrem souhlasil a zda problém o němž zde píšete, je skutečný nebo zástupný. Řiďte se klidně radami pana lake. Vše je jen Vaše volba.
Váš výbor zřejmě připravil nějakou větší opravu a získal úvěr. S tím není málo starostí. Nenapsal jste, jak jste se to snažil řešit u vás. Pokud nijak, tak bylo snad zbytečné dotazovat se tady.
U nás a činnost ve výboru v podstatě odměňováni nejsme a vše tiskneme na vlastních počítačích a tiskárnách. Rozhodně bychom zbytečně netiskli stejné rozpisy. Ono to stojí peníze a hlavně čas. Tisk stovky nezměněných rozpisů plateb bychom zcela jistě považovali za hloupost. Jak jsem ale napsal, kdybyste na tom trval, vyhověli bychom.
Přeji hezký den, Jirka

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.