Vložil lake, 22. Září 2012 - 14:47

Pane Franto, jestlipak není problém spíše u Vás?

Dal jsem odkazy na jedno usnesení Ústavního soudu, na dva rozsudky Nejvyššího soudu a celou konstantní judikaturu ohledně rozhodování právnických osob, odkázal jsem na článek o věci vyhledatelný na internetu a na fundovanou odbornou publikaci, kterou si můžete koupit a prostudovat.

Pokud Vám toto všechno nestačí, nemohu sloužit.

Navíc předstíráte, že údajně citujete má slova, ale v uvozovkách uvádíte Váš vlastní zkomolený text, který jsem nikdy nikde nenapsal: „… že i neschválené (nebo neplatné) usnesení je platné, pokud se nikdo neobrátí na soud“.

Ve skutečnosti jsem psal něco zcela jiného, ale to byste si ty příspěvky musel napřed přečíst. Je to zcela stejná nedbalost při čtení jako s usnesením Ústavního soudu I.ÚS 1867/07, ve kterém jste údajně nenašel nic k věci. Je to zcela stejné, jako když mne nyní nabádáte, abych objasnil OBECNĚ jak to vlastně je. Přitom v jednom z příspěvků, na které jsem odkázal (http://www.portalsvj.cz/…hromazdeni-0#…), jsem napsal jasně:

„Zda konkrétní usnesení je platné, nebo absolutně neplatné, nebo nulitní (nicotné) se dá zjistit pouze při znalosti obsahu tohoto usnesení. Tuto základní informaci však neposkytujete, takže Váš dotaz zůstává neurčitý a nelze na něj odpovědět.“

Mějte se pěkně.

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.