Vložil NeznáIek˙ (bez ověření), 31. Srpen 2012 - 0:45

…nevím v čem hledáte problém? ZOVB nenařizuje odesílání…

  • prosím podívejte se na nadpis tohoto vlákna. Je o „prudiči“.
  • z mých zkušeností jsou „prudiči“ z 90% pouze vlastníci – jednotlivci!, kteří sebou nadále nechtějí „nechat vorat“. …bez ohledu na to co tazatel uvádí – je to jen jeho interpretace popisu reality. Pokud nezvládají v SVJ u „Simple red“ práci ve Výboru, pak je jasné že se dostanou do problémů. Pokud „zaslali vadně“ pozvánky tedy je příště musí zaslat platně…

    Pokud „PatrikN“ uvádí, že u nich akceptovaný postup je který je, pak já uvádím, že takový postup (který v SVJ pana „PatrikN“ funguje ke vší spokojenosti stejně tak jako zřejmě ve Vašem SVJ) je problematický a mám to přesvědčení, o tom tazatele informovat. Vybere si jistě sám.

…jak si tu někdo bere x svědků na vhazování do schránek, to je fakt stupidita na entou…

  • že to tu bylo uvedeno jako „expertní názor“ je nepochybně pravda. Alespoň vidíte konkrétně, že se „rady“ z tohoto Portálu někde nebojí používat v praxi. Především jsem chtěl poukázat na úskalí uvedeného postupu – který např. Vy považujete za „stupidní“.
  • Vy jak vidět s výší nákladů problém nemáte. V SVJ „PatrikN“ názor, že „náklady nehrají roli“ nemají, přičemž tvrdím že jejich postup nepochybně není „košer“ a položil jsem jim jednoduché 2-otázky. Na jednu jste svůj náhled uvedl a na druhou-odrážku si můžete odpovědět také. :)

Neználek

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.