Vložil NeznáIek˙ (bez ověření), 24. Srpen 2012 - 15:29

…zda jsem mu jako předsedkyně povinna poskytnout kopie veškerých věcí včetně kopií smlouvy se správcem nebo do smluv mu mohu umožnit pouze nahlednutí…

  • jako předsedkyně zjevně nikoliv. Ale jako zástupkyně SVJ nepochybně. Ve Vašem zájmu zveřejňujte dokumenty SVJ vlastníkům způsobem který umožňuje adresný dálkový přístup a máte po problémech.
  • pokud Vaše poznámka o „prudiči“ plyne jen z požadavku spoluvlastníka na dokumentaci SVJ pak je nemístná. Každý člen SVJ má na tyto domumenty nárok a tedy mimo jiné i na smlouvu se Správcem (i na kteroukoliv jinou). Většinou je Správce pověřen např. rozúčtováním a může mu být (zcela irelevantně) poskytnuta smluvně nějaké oprávnění – např. zamítání reklamací. O tom se však spoluvlastník musí mít možnost přesvědčit. Čemuž mu zde chcete Vy – předsedkyně konkrétně – bránit a vytvářet zlou krev. Je to tak?
  • Vy tu nejste pro zajišťování „vyššího dobra“ ale proto, že Vás baví konat práci ve Výboru a baví Vás poslouchat Shromáždění, které Vám skrze usnesení přikazuje.

Neználek

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.