Vybor objednava stavebni upravu ktera mi sebere kus sklepa, prosim pomoc.

Vložil Martas, 27. Květen 2012 - 21:06 ::

Vybor si nechal schvalit od vsech vlatniku plnou moc pro jednaní s dodavatelem planovane revitalizace, ale pozdeji jsem zjistil, ze do projektu byly pridane upravy zmensujici podlahovou vymeru mojeho sklepa (a par sklepu dalsich vlastniku). O tomto nas predem nikdo z vyboru neinformoval, natoz aby se nekdo ptal jestli se zmenou vymery sveho sklepa souhlasime.

Presto ze vybor neznalym vlastnikum nyni podsouva, ze se jedna „sklepni koje“, myslim ze to tak neni. V Prohlaseni vlastnika budovy a kupni smlouve k bytu se jedna o „sklep“ prislusejici k bytove jednotce, je vyzdena a prostorove uzavřená mistnost, a nepatri do spolecnych prostor.

Jak se muzu proti teto stavebni uprave ci jejimu povoleni branit, kdyz na rozdil od vyboru si myslim, ze toto ode me neschalene zmenseni podlahove vymery sklepa zasadne porusuje podstatu mojich vlastnickych prav? Vybor nyni disponuje drive odhlasovanym zplnomocnenim pro jednani s urady i dodavatelem.

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.