Vložil Petr. (bez ověření), 22. Květen 2012 - 6:58

Pane Neználek, to že to nemíním rozporovat, jsem myslel, že to já nemíním rozebírat, zda to je moc nebo ne a především na schůzi (pokud ostatní ano, pak může vzniknout debata). Možná se pletu a toto ani nemohu já na schůzi projednat, ale v minulé pozvánce od předsedy tento bod byl, bohužel se k němu však ani nedostal, protonem dostal od předsedy podnět svolat shromáždění s body:

  1. Volba výboru SVJ
  2. Odměny členů výboru

Pane Petře, pozvánku jsem připravil rovnou s podklady pro schůzi, to celé mají všichni ve schránkách + pozvánku na nástěnce. Zapisovatele mám předem připraveného, stačí tedy souhlas, že může být. K ověření je to tak (chápu li to dobře), že ve Stanovách máme:

(17) Z jednání shromáždění se pořizuje zápis, za jehož pořízení odpovídá svolavatel. Zápis musí obsahovat nezbytné údaje prokazující schopnost shromáždění k jednání a usnášení, dále údaje o průběhu jednání, plné znění přijatých usnesení a výsledky voleb, pokud byly volby prováděny. Přílohu zápisu tvoří zejména listina přítomných s jejich podpisy a písemné podklady, které byly předloženy k jednotlivým projednávaným bo­dům.

(18) Zápis podepisuje předsedající a zapisovatel. Zápisy včetně písemných podkladů k jednání shromáždění musí být uschovány u předsedy výboru nebo u pověřeného vlastníka.

To znamená, že za pořízení zápisu jsem jako svolavatel zodpovědný já a podepisuji ho já jako předsedající a zapisovatel.

Podle mě tedy není třeba dalšího člověka.

Ano nemám tam volbu KK, jen její odvolání. Ano v případě, že bude zvolen člen, který je v tento moment v KK, bude vhodné komisi zrušit a na příštím shromáždění jmenovat komisi novou. Nechci momentálně na schůzi ztrácet čas a hledat nové kandidáty na členy KK, na druhou stranu si nejsem jistý, zda by se vůbec našli. Byl velký problém oslovit a dostat předběžný souhlas s volbou do výboru alespoň hrstečku lidí (nikdo nemá zájem).

Samozřejmě pokud by navrhovaný člvěk do výboru(člen KK)návrh nepřijal, pak se rušit KK nemusí(není důvod)a bude hlasováno pro neprojednávání bodu 3. Odvolání KK

Bod 5. Usnesení je pouhý soupis toho co se odhlasovalo, bude tedy jen přečten. (možná trošku zbytečné), nicméně jsem ho rád zahrnul. Mám rád okamžitý přehled na jednom papíře.

Pane Lake, tak jak jsem si (jen) myslel, je to jak říkáte: Pokud se některý bod nebude většině líbit, prostě jej neschválí. Tak jsem zase o něco klidnější.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.