Vložil anon (bez ověření), 19. Červen 2011 - 16:59

Cituji „PRAKTICKY to bude od nynějška probíhat na stavebních úřadech možná úplně jinak“. No tak to jsem se nasmál! A proč asi?

Jenže on rozhoduje úředník a ne lake, v tomto případě samozřejmě naštěstí.

  1. Kolik % lidí z ČR čte názory nějakého „lake“? Naštěstí málo.
  2. Bude se úředník najednou z ničeho nic řídit dle nějakého internetového „lake“? Proč by to zničehonic najednou dělal? Tedy naštěstí pojede dál ve starých kolejích.

Dotaz na tělo pro „lake“ – Proč tohle děláte? Opravdu jde jen o nějaký způsob jak se předvést? Jde snad o nějakou zvláštní úchylku? Nebo vám snad dělá radost NIČIT cizí práci (většinou výborů), tedy způsobit to že se v ČR do změny zákona neopraví už ani jeden dům? Opravdu vám přijde normální aby jeden PRUDIČ (a ano skoro v každém SVJ takový magor je) zablokoval jakékoliv stavební práce v domě?

Závěr:

  1. Pro slušné výbory a pro slušné členy SVJ – buďte v klidu, na úřadu vám projde povolení i bez 100% souhlasu. Chodí to tak roky a bude to tak i nadále.
  2. Pro „prudiče“, „blokovače“ a podobná individua – snažte se jak chcete ale se svojí povětšinou naštěstí nízkou inteligencí stejně dobrou snahu v domě nezvrátíte. A pokud vám spoluvlastnictví tolik vadí, odstěhujte se na samotu u lesa.

Předseda

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.