Vložil Anaj (bez ověření), 18. Červen 2010 - 17:42

Proč to vzdáváte, dostanete tady pěkně s prominutím " po hubě", jako já, ale hodně se dozvíte, naučíte, dobře Vás to nasměruje a pak i uvidíte své chyby.

Např. já osobně vidím, jako chybu Vaše tvrzení : PS. Opět tvrdím, že nejsou větší a menší vlastníci, ale slušní a neslušní majitelé!

Tak nevím, jak to zní Vám a ostatním, ale pro mě je to blbost.

Jo blbost by to nebyla, pokud by byly domy, kde by byl jedena bytová jednotka absolutně stejná, jako druhá, pak by byly i stejné podíly na společných částech domu.

Ale pokud je nás deset v domě a z toho součet podlahové plochy tří bytových jednotek je větší, než součet zbývajících, tak samozřejmě, že je správné, aby vlastníci, kteří v mají např. 3/4 celého domu, aby také na správu společných částí domu platili více, než ti, kteří mají 1/4 domu.

A pan Lake, nebo možná paní Lake, tak pěkně mě někdy leze na nervy, ale z 99% má ten člověk pravdu a mohu Vám říct, že se těším na to, když něco napíšu, jak mi zase vypucuje žaludek. Prostě mě ten člověk baví , takže určitě , když tady zůstanete, bude Vám to jen a jen k dobru.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.