Vložil lake, 18. Červen 2010 - 6:11

Příspěvek od "karmat" dobře ukazuje, jakého stupně může dosáhnout "vymyvání mozků" uvnitř SVJ, pokud se tomu vlastníci nedovedou bránit a nemají potřebné informace. Karmat odmítá zavádět další koncetrační tábory podle „tzv. vyhlášky“. Zřejmě netuší, že vlastnictví bytů upravuje zákon, avšak neexistuje k tomu žádná vyhláška.

Karmat píše, že kvůli jedné mladé rodině, která pere pleny častěji, mají platit VŠICHNI vlastníci menších bytů nepřiměřeně vyšší příspěvky na správu. Shledává to zcela v pořádku. O vlastnících větších bytů, kteří z toho mají prospěch, karmat tvrdí: "... jsou to slušní lidé, (...) ale ve skutečnosti na to doplácejí!" Nevím, jak mohou doplácet, jestliže přispívají po celé roky každý měsíc MÉNĚ, než odpovídá jejich spoluvlastnickému podílu.

Vymývání mozků v SVJ se dosahuje pomocí překrucování faktů, demagogií a polopravdami. Anonymous v úvodním příspěvku píše: "... tu střechu a nosné zdi potřebujeme všichni stejně, ať z menšího či většího bytu". Jaksi se zapomněl zmínit, že tato střecha chrání vlastníkovi třípokojového bytu dvakrát větší majetek, než vlastníkovi bytu 1+1.

lake

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.