Vložil Jana Chlíbková, 14. Listopad 2009 - 21:47

Dobrý večer lake.

Tak už jsem z toho fakt zmatená jak Goro před Tokiem.......

Mám za to, že lodžie nebudou až k zemi, tudíž se pozemku nebudou dotýkat. balkony patří k jednotkám, v domě je 22 BJ, z toho 14 má plecháče…a dle mého tito budou souhlasit s lodžiemi, horší to bude s těmi, co je nemají, tak proč to mají platit, jak říkají a prostě jim to nevysvětlíte ale , tím jsem jen chtěla, že podle mě §13/3 ZoVB k tomuto nepatří, protože výměnu balkónu si nebudu dělat já a ostatní, co je mají , sami o své vůli, ale bude to součástí celkové revitalizace panelového domu.

A ještě … podle stavebního zákona § 2 z.č. 183/2006 Sb. se za stavební úpravu považuje též zateplení pláště budovy, takže i zde musí být souhlas 100%, pokud jsem to pochopila správně.

A s tím stavebním úřadem máte pravdu, tam mi ostatně po telefonu , ( ale už dřív), řekli, že je třeba 100% jak na lodžie, tak na výměnu plecháče za plecháč.Takže tam asi zajdu a vyjasním si to, pokud se se mnou budou bavit. Protože jestli to bude tak jak řekli, pak je to potíž, nemáme se šanci domluvit,ti co chtějí plecháče neodsouhlasí lodžie a ti co chtějí lodžie jim to vrátí a neodsouhlasí plecháče..... ale já fakt nechápu, jak může někdo ještě chtít předsazený plecháč......prší tam , sněží tam......

no jo, uvidíme......kaž­dopádně Díky moc za Vaše odpovědi

a přeji pěkný večer

Jana

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.