Vložil neználek vyúčtování (bez ověření), 27. Duben 2024 - 17:39

Justine, nakopl si mě, vyúčtování je chybné, nemá být uvedeno PŘEDEPSANÁ ZÁLOHA. 67/201/2 f) vyúčtováním vyčíslení skutečné výše nákladů na služby a záloh za jednotlivé služby v daném zúčtovacím období. DÍKY, OPRAVÍM. Další pochybení, které ovlivňuje konečnou vyčíslenou částku, když mám uvedeno pouze předepsané zálohy, nikoliv uhrazené.

Jinak nedošlo ke změně příjemce, vždy jsme byly oba příjemcem služeb. Viz elektřina, pokud by byla smlouva na mne, tak se také nic nemění. Necháme to na případný soud, ten rozhodne zda měly být dvě vyúčtování nebo jedno, ale každopádně vždy se musí jednat o řádné vyúčtování, které neovlivňuje konečnou částku, splatnost je tímto podmíněna a tato dvě vyúčtování rozhodně nejsou řádné.

Koeficienty, nevím co na to je nepochopitelné. U topení máme 30/70 u vody 10/90. Vždy mimo legislativu, tj. nebylo vyúčtováno řádně. To, že na to byl předseda upozorněn Istou, je argument jak hrom. Jeho povinnost byla rozúčtování nechat opravit a nedělat podle něj vyúčtování. Ty koeficienty, které měly být použity máte vypsané v 269/2015 40/60 a 30/70.

Úhrada za provedené vyúčtování služeb nepatří do nákladů viz. Zák. č. 67/2015 Sb. § 7 odst. odst. 4) náklady na vyhotovení a doručení vyúčtování podle odst. 1) nelze zahrnout do nákladů za služby. Jedná se o náklady vlastní správní činnosti, a to i podle NV č. 366/2013 Sb. § 17 písm. b). Justine stačí trochu počíst a pochopit. Pletu tam různé záležitosti, ale od nich to pochybení vzniká, proto to uvádím i chybný předpis plateb.

Ano je jedno zúčtovací období, ale pokud chtějí rozdělit služby pro dva odběratele, tak oba nebyli o celých 12 měsíců příjemcem.

Nejsem analfabet, opakovaně uvádím, že jsem byla příjemcem služeb, tedy nedošlo ke změně příjemce.

Justine jen analfabet může napsat 67/2013 a 2015/269 :-)

Nelžu – předseda reklamaci ignoruje, tj. 50,– Kč denně. Čím dřív by opravil chyby, tím vhodnější pro SVJ. Ono to jednoduše opravit nejde, rozúčtování je chybné pro celý dům, takže to vyžaduje nové rozúčtování a vyúčtování pro všechny.

Já nerozkazuji, já chci nahlížet a to i do svých odečtů, není mi umožněno a mám stát před bytem předsedy? Jak dlouho myslíte Justine? Tam máme sídlo SVJ.

Justine FUJ. 67/2013/9 je pouze o NÁJMU, takové pochybení od znalce zákonů huš.

Přesto děkuji, jdu opravit ty předpisy záloh :-)

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.